Bel mij terug Afspraak planner

Santos Travelmaster 3+ Concrete

Afgelopen week mocht Ride Bike deze prachtige Santos Travelmaster 3+ afleveren. Deze fiets is geheel naar wens van de klant samengesteld. Ride Bike mocht de klant hierin adviseren en deze Santos leveren. 

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Onlangs afgeleverd: Santos Travelmaster 3+ Custombuilt Rohloff Gates riemaandrijving

Mooi, mooier, mooist! Vandaag deze Santos Travelmaster 3+ mogen leveren. Geheel naar wens van de klant custombuilt samengesteld, afgemonteerd met Blauwe Rohloff Speedhub 500/14 naaf en Gates Carbon Drive riemaandrijving. Uiteraard kon een bijpassende Son naafdynamo in het blauw niet ontbreken. Ook de Son Edelux koplamp en Son achterlicht zijn in dezelfde kleur blauw uitgevoerd. Om het geheel nog persoonlijker te maken is er op verzoek van de klant op de bovenbuis een persoonlijk naam logo gespoten.

 

De Hope Tech remmen met dubbele zuigers zorgen voor voldoende remkracht. Het Brooks England Cambium C19 zadel zorgt voor het zitcomfort.

 

De Banden zijn van het Ride Bike huismerk Schwalbe tires. De G-One Allround in de maat 57-622, rolt lekker licht, maar geeft ook heel veel grip op onverharde gravelpaden.

 

Bijzonder trots dat ik deze gave fiets mocht leveren. Sander Stam heel veel plezier en veilige kilometers toegewenst met jouw Santos. Bedankt voor het vertrouwen.

 

Meer foto's van deze Custombuilt Santos staan op de Facebook pagina van Ride Bike 

« terug naar nieuws overzicht