Bel mij terug Afspraak planner

Bosch E-Bike Systems

Vorig jaar introduceerde wij met veel succes de Cannondale E-Series met het betrouwbare Bosch-systeem voor elektrische fietsen. Met name de grote actieradius, optimale gewichtsverdeling en krachtige aandrijving maakt deze fiets een topper in zijn klasse.

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Voor 2013 introduceert BOSCH een update voor het systeem.

Het Bosch eBike-systeem bestaat uit een motor op de trapas, een Intuvia-boordcomputer en een 400 Wh PowerPack 400-accu. De PowerPack 400 weegt 2,6 kilogram en kan zowel op het frame als aan de bagagedrager worden vastgemaakt. Volledig opladen duurt maximaal drie en een half uur, maar met behulp van de stille acculader wordt 80 procent van de laadcapaciteit al bereikt na twee en een half uur.

Op de Intuvia-boordcomputer krijgt de fietser eenvoudig en snel toegang tot een waaier aan informatie en functies. Via deze controle-unit, aangesloten op het stuur, kan de eBiker kiezen uit vijf ondersteuningsmodi: Eco, Tour, Sport, Turbo en Off. Er is ook een handige wandelhulpmodus.

Wij hebben voor u een selectie gemaakt, uit fietsen met het BOSCH E-Bike syteem. Wij werken met de collectie van het Amerikaanse High End merk CANNONDALE en de fietsen van het Nederlandse kwaliteits merk DUTCH-ID.
Niet voor niets werd de CANNONDALE uitgeroepen door een vakjury tot E-Bike van het jaar. De Dutch-ID werd overtuigend testwinnaar in de jaarlijkse Telegraaf E-Bike test.
Laat u overtuigen en bezoek onze winkel voor een testrit op een van onze testfietsen.
De koffie staat klaar. 
« terug naar nieuws overzicht